- Hvad er video til hjemmeside?

Video til hjemmeside er en video, der kan indeholde informationer omkring virksomhed, budskab, produkter, tips og meget mere. Video til hjemmeside skal skabe opmærksomhed og interesse hos den besøgende og gerne føre til mere salg. Ifølge undersøgelser bliver der delt flere videoer end tekster. Derved genererer i flere klik, hvis i deler videoer på jeres hjemmeside. 

 

Video til hjemmeside ligger tæt op ad Video til webshop og kan være videoer som intro-video, informations-video, stemnings-video, Storytelling og produkt-videoer.

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Video til hjemmeside gør også at flere får  informationerne samt forstår dem bedre. En video kan hurtigere gennemgå information og det kræver mindre af den besøgende at opnå denne viden.

Video til hjemmeside kan også bruges til forbedring af SEO, generere flere klik, skabe interesse hos den besøgende og mere salg. Det er desuden en måde at vise, at man følger med fremtiden og at man har en forståelse for, hvad forbrugeren vil have.

Video til hjemmeside er unikke kvalitetsvideoer lavet af RAW Production . Vi laver Video til hjemmeside specielt til dig og dine behov. Det er en måde at være kreativ på og skabe en interessant hjemmeside. Der er ingen grænser for indhold eller idéer, vi finder en måde at realiserer det på.

 

- Hvorfor video til hjemmeside?

Video til hjemmeside skaber nysgerrighed og opmærksomhed. Der er flere, der ser videoer end der læser tekster. Derved når i ud til flere besøgende og potentielle kunder gennem Video til hjemmeside. Videoer bliver delt mere end tekster og derfor genererer man flere klik gennem videoer.

Video til hjemmeside er en god måde hurtig at få informationer ud til den besøgende. Det fanger den besøgende mere med en video end med en tekst. Det er lettere for den besøgende og kræver mindre indsats at komme i besiddelse af informationen. Derfor er de mere tilbøjelig til at se en video. På den måde øger i mængden af besøgende, der får den givne information og kan nå længere ud.

Visuelt giver Video til hjemmeside en mere levende hjemmeside og fanger den besøgendes opmærksomhed. Den besøgende bruger, derfor mere tid på hjemmesiden og det skaber en interesse.

Video til hjemmeside er med til at forbedre jeres SEO. En ting, der er med til at forbedre SEO, er at besøgende bruger længere tid på hjemmesiden, dette opfatter Google, som at hjemmesiden er vigtig. Derfor vil den blive rangeret bedre ved en Google-søgning og i vil  dermed opnå en bedre placeringen. Det betyder, at det er nemmere at finde hjemmesiden og der er derfor større sandsynlighed for besøg.

Dernæst øger Video til hjemmeside også chancen for blive fundet gennem videoerne, fordi de vises i søgefeltet på Google. Google rangeret hjemmesider og webshops med videoer højere end dem uden. Youtube er den næststørste søgemaskine og er ejet af Google. Det er derfor en god idé også at være til at finde der.

Det er et tydeligt tegn, fra virksomhedens side, om at i følger med i, hvad der trender og hvad forbrugeren efterlyser. Der er større chance for salg og mere eksponering med en video. 

 

- Hvordan hjælper RAW Production?

Vi starter med en dialog mellem dig og RAW Production  omkring ønsker og specifikationer omkring Video til hjemmeside, så vi kan opfylde dem bedst muligt. 

 

RAW Production  leverer altid et godt kvalitetsprodukt, som du bliver mere end tilfreds med og som indeholder alt du ønsker.

Det er svært på forhånd at fastlægge en tidshorisont, da faktorer som hvor mange videoer, der ønskes samt længden på videoerne spiller ind. Du er altid velkommen til at kontakte RAW Production  for yderligere information.

Vi hjælper med at uploade og opsætte Video til hjemmeside, hvis du er interesseret i det. På den måde behøves du ikke at koncentrer dig om det tekniske, det har vi styr på og vi vil mere end gerne hjælpe dig.

 

 

Hvem er det relevant for at benytte

Video til hjemmeside er relevant for alle virksomheder, der er fremtidsorienteret. I fremtiden vil det meste information til forbrugeren ske gennem video. Det har allerede vundet stort indpas gennem Youtube og Instagram.

Videoer bliver delt mere hyppigt end tekster og der er dermed større sandsynlighed for eksponering.

Video til hjemmeside er relevant for en virksomhed, der har et budskab, de gerne vil have ud til flere mennesker. Videoer bliver vist flere gange og det er lettere og hurtigere for den besøgende, at få informationer end gennem en tekst. Derfor vil det kunne betale sig at benytte Video til hjemmeside.

Video til hjemmeside er også godt, hvis en virksomhed vil have bedre SEO. Det forbedrer hjemmesides placering ved en Google-søgning.

Generelt er Video til hjemmeside et godt tiltag, hvis i vil optimerer jeres hjemmeside og skabe mere trafik.

 


- Hvad er video til webshop?

Video til webshop kan være en produkt-video, intro-video, informations-video eller Storytelling. En video fortæller mere end hvad en deskription kan. Desuden er det en let tilgang til information for kunden, derfor er der større sandsynlighed for kunden lytter og ser fremfor læser. Video til webshop bruges til at fange kundens opmærksomhed og kan bruges til bevidsthed, uddanne og/eller overtale. Video til webshop ligger meget tæt op ad Video til hjemmeside og kan i mange tilfælde indeholde det samme.

Hvis i har nogle vigtige informationer, i gerne vil sikre dig den besøgende får, er Video til webshop en god mulighed for at sikre flest mulige views. Der er nemlig flere, der ser videoer, end der læser tekster.

Med Video til webshop skaber i en oplevelse og en mere livlig webshop. Produkt-videoer gør, at de besøgende er mere tilbøjelig til at købe produktet, da det giver et mere realistisk billede af produktet og dets funktioner.

Video til webshop øger også chancen for at blive fundet på Google. Google har lavet et tiltag, hvor videoer nu vises i deres søgefelt. Det er også godt for SEO, da den besøgende bliver længere på siden. Dette fortæller Google, at det er en vigtig webshop, der har relevans, og den bliver derfor rangeret højere.

Video til webshop er kvalitetsvideoer lavet af RAW Production  specielt til dig og dine behov. Der er ingen grænser for indhold eller idéer. Det er en måde at være kreativ på og skabe en interessant webshop for den besøgende. Vores team vil arbejde på, at alle dine idéer bliver realiseret.

 

 

- Hvorfor video til webshop

Video til webshop gør, at den besøgende bruger længere tid på jeres webshop. Hvis den besøgende bliver længere på webshoppen, er der større sandsynlighed for salg. Det kræver mindre af kunden, at få den information, de behøver gennem en video end at læse den. Derfor opnår i med Video til webshop, at jeres kunde bliver informeret om jeres budskab, produkter mm.


I viser også at i følger med i de nye trends og er orienteret i, hvad der er fremtiden. Undersøgelser viser også at folk er mere tilbøjelig til at dele videoer end tekster og det kan derfor gøre at jeres webshop får flere klik.

Video til webshop er en god måde at give den besøgende et indblik i produktets funktioner og giver dermed større sandsynlighed for salg. Undersøgelser viser at besøgende er mere villige til at købe produkter, de har set en video af på webshoppen, dermed vil Video til Webshop have en positiv effekt på jeres omsætningen. Det vil sige at produkt-videoer eller how-to-videoer ville være gode videoer til webshop, hvis man vil øge salg af et eller flere produkter.

Vil i benytte SEO er Video til webshop også et godt tiltag. Videoer gør, som nævnt tidligere, at den besøgende bliver længere på jeres webshop og dermed signalerer til Google at jeres virksomhed har relevans. Jo vigtigere Google mener jeres webshop er, jo højere kommer den i søgningen. Desuden prioriterer Google også webshops og hjemmesider med videoer højere end webshops og hjemmesideruden.


Med Video til webshop er det nemmere at finde jeres webshop, da der bliver vist videoer i Googles søgefelt. Det øger derfor webshoppens synlighed og der kommer derved mere trafik på jeres webshop.

 


Hvordan hjælper RAW Production

RAW Production  tager en snak med jer omkring ønsker og specifikationer, så vi kan opfylde dem bedst muligt. Det er vigtigt for os at leverer et godt kvalitetsprodukt, som i er mere end tilfreds med.

I forhold til den forventede tidshorisont er det svært at sige inden en snak, da det afhænger af hvor mange videoer der ønskes samt længden på videoerne. For yderligere information er i velkommen til at kontakte og spørge ved en samtale.

Når videoen skal uploades, er der mulighed for at RAW Production  hjælper med opsætning, så i behøves ikke at koncentrer dig om det tekniske, det vil vi gerne gøre for dig.

 

 

Hvem er det relevant for at benytte Video til webshop

Det er relevant for alle webshops at benytte sig af Video til webshop. Det er en god måde at vise produktet samt produktet funktioner. Det er med til at øge salg og derfor en positiv ting for alle virksomheder.


Video til webshop er fremtiden. Videoer vinder mere og mere indpas og det er godt for webshoppen at være opdateret og følge med i forbrugernes interesser og mønstre.

Hvis man har nogle komplekse produkter, kan det hjælpe forbrugeren  med at forstå produktet,  gennem en produkt-video. Det er også en god ide, når det kommer til produkter som tøj, at have en produkt-video, der viser, hvordan tøjet sidder, falder og bevæger sig.
 

Kilde: AWORK

RAW Production

en del af

Parthéna ApS

CVR. 3583 6608

+45 93 88 50 50

hej@rawproduction.dk

Besøgsadresse:

Hammerholmen 15

2650 Hvidovre

Danmark