60 dkk. pr. medarbejder pr. dag. Gennemsnitspris i Storkøbenhavn 2021.

Plus 130 dkk. pr. dag for både pålidelig og høflig levering i hele Storkøbenhavn.

Priserne er oplyst ekskl. moms.

Hvordan kan en frokost uge se ud i firmaet

Kylling.jpg

VARME RETTER

Vi garanter for variation og inspiration hver dag

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

Asiatisk nakkekam med grøntsauté, grillede citroner og ris

Fiskefrikadeller med dildkartofler, citron og tartaresauce,

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder, HP og estragon-sauce.

TORSDAG

Lasagne

FREDAG

Coq au vin på hvidvin. Vilde grønsagsris.

Pålæg.jpg

4 X PÅLÆG

Om man ønsker smørrebrød, fisk eller andet dejligt, så er det altid at finde på frokostbordet

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

Torskerogn med remoulade, dild og citron
Cervelatpølse med oliven og syltet rødløg.
Rullepølse med sky og rå løg.
Vitello tonnato.

Kogte æg med estragonmayonnaise, dild og cherrytomater. Oksesteg med ribsgelé, flødepeberrod og pickles. Lun leverpostej med bacon og ristede svampe.

Marineret sild med rå
løg, kapers og karse.
Dyrlægens natmad.
Parmaskinke med netmelon og basilikum.
Medister med
æbletimiankompot og hjemme-syltederød-beder.

TORSDAG

Røget makrel med radiser, karse og æggestand. Krosalami med ristede løg og remoulade. Landskinke med italiensk salat. Okseterrine med æblechutney og peberrod.

FREDAG

Makrelsalat med hjemmerørt mayonnaise, oksesteg peberrod og bagte tomater, charcuterifad, ribbensteg med appelsin og asier.

Marineret rødkål.jpg

BI SALAT X 2

Vitaminer og næring skal findes i vores kost, det sørger vi for

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

Fransk kartoffelsalat med æg, grov sennepsvinaigrette og friske krydderurter. Blommetomat, parmesandressing, grønne bønner, oliven og bacon

Gule beder med grov urteemulsion, dampet porre og krydderurter. Ristet blomkål med karry, sort sesam, frisk krydderurter og syltede rødløg

Marineret rødkål med appelsiner, græskarkerner og ricotta. Kikærtesalat ala humus.

TORSDAG

Bagte tomater med mango og basilikum. Lyndampet rosenkål med citron-vinaigrette, spæd spinat, tranebær og sort sesam.

FREDAG

Bagte rødbeder, balsamicoglace, peberrod rucola og blommer. Blomkålscouccous med tranebær, citron og frisk dild.

ostebord.jpg.webp

OST / SØDT

Proteiner og lidt sødt at se frem til sørger vi altid for at leverer

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

Dressing: cremefraichedressing med purløg

2 x ost: Sort Castello med rosmarin-honning. Fransk landbrie med solbærsyltetøj.

Sødt: Kærnemælks panna cotta med skovbærcoulis og citronmelisse Dressing: Thousand island

TORSDAG

2 x ost: Emmentaler i stave med blå druer. Rørt friskost med havtorngelé.

FREDAG