Firmafrokost
 og event

Altid dejlig mad til dine

medarbejdere og gæster

UDSNIT AF VORES UDVALG​:

  • Dagens varme ret med passende tilbehør.

  • Skiftende pålæg med garniture.

  • Lækre blandede salater

  • Salatbar med faste elementer og skiftende

  • Hjemmelavet dressing flere gange om ugen

  • Nybagt langtidshævet madbrød

  • Rugbrød i skiver med økologisk smør

  • Ad libitum balsamico, olivenolie, croutons og ristede kerner

Vi sørger for at varierer kosten, så alle glæder sig til frokosten eller eventet, se hvordan vores mest populære uge ser ser ud:

  • Asiatisk nakkekam med grøntsauté, grillede citroner og ris

  • Fiskefrikadeller med dildkartofler, citron og tartaresauce,

  • Biksemad med hjemmesyltede rødbeder, HP og estragonsauce.

  • Lasagne

  • Coq au vin på hvidvin. Vilde grønsagsris.

  • 4 x pålæg

  • Torskerogn med remoulade, dild og citron

  • Cervelatpølse med oliven og syltet rødløg.

  • Rullepølse med sky og rå løg.

  • Vitello tonnato.

  • Kogte æg med estragonmayonnaise, dild og cherrytomater.

  • Oksesteg med ribsgelé, flødepeberrod og pickles.

  • Lun leverpostej med bacon og ristede svampe.

  • Røget nakke med æble/løgchutney.

  • Marineret sild med rå løg, kapers og karse.

  • Dyrlægens natmad.

  • Parmaskinke med netmelon og basilikum.

  • Medister med æbletimiankompot og hjemmesyltede rødbeder.

  • Røget makrel med radiser, karse og æggestand.

  • Krosalami med ristede løg og remoulade.

  • Landskinke med italiensk salat.

  • Okseterrine med æblechutney og peberrod.

  • Makrelsalat med hjemmerørt mayonnaise.

  • Oksesteg peberrod og bagte tomater.

  • Charcuterifad.

  • Ribbensteg med apelsin og asier.

  • Salat

  • Fransk kartoffelsalat med æg, grov sennepsvinaigrette og friske krydderurter.

  • Blommetomat, parmesandressing, grønne bønner, oliven og bacon

  • Gule beder med grov urteemulsion, dampet porre og krydderurter.

  • Ristet blomkål med karry, sort sesam, frisk krydderurter og syltede rødløg

  • Marineret rødkål med appelsiner, græskarkerner og ricotta.

  • Kikærtesalat ala humus.

  • Bagte tomater med mango og basilikum.

  • Lyndampet rosenkål med citronvinaigrette, spæd spinat, tranebær og sort sesam.

  • Bagte rødbeder, balsamicoglace, peberrod rucola og blommer.

  • Blomkålscouccous med tranebær, citron og frisk dild.

  • Ost & Sødt

  • Dressing

  • cremefraichedressing med purløg

  • 2 x ost

  • Sort Castello med rosmarinhonning.

  • Fransk landbrie med solbærsyltetøj.

  • Sødt

  • Kærnemælks panna cotta med skovbærcoulis og citronmelisse

  • Dressing

  • Thousand island

  • 2 x ost

  • Emmentaler i stave med blå druer.

  • Rørt friskost med havtorngelé.

Prisen på vores firma og event buffetordning er i gennemsnit

54 kr. ekskl. moms pr. medarbejder/gæst pr. dag. 

 

Levering og opsætning for hele buffeten 130 kr. ekskl. moms pr. dag.

 

Vi laver så dejlig mad at vores firmakunder er hos os i over 3 år.

Fortæl mig hvad i leder efter hos en professionel kok?

Tak for din indsendelse!